boek een open sloep rondvaart
€ 14,00 - 75 Minuten
Afvaartvr 19-julza 20-julzo 21-jul
11:30VolBoek
13:00-Vol
14:30-Boek
16:00-Boek
17:30VolBoek

Haarlem canal tours

Met de tool op deze pagina kunt u direct uw rondvaart boeken. Haarlem Canal Tours vaart altijd in de lente en (na)zomermaanden – van april t/m oktober – iedere dinsdag t/m zondag. Onze boot vertrekt om 11:30, 13:00, 14:30, 16:00 en 17:30 uur.

De prijs van onze gewone tour bedraagt € 14,- per persoon. Met het online boeken van een ticket bent u direct verzekerd van een plaats op onze open sloep.

De rondvaart duurt in totaal 75 minuten waarin u uitleg krijgt over alle mooie plekjes van het prachtige Haarlem. Daarnaast is er volop ruimte tot het stellen van vragen. Ontdek de stad op haar mooist en boek direct uw ticket!

Online uw rondvaart boeken doet u eenvoudig door gebruik te maken van onze boekingstool. Boek nú en verzeker uzelf van een plaats op de boot!

Stap 1: Selecteer een dag
Stap 2: Kies voor een rondvaart of arrangement
Stap 3: Selecteer een tijd
Stap 4: Vul uw gegevens in


Uw rondvaart boeken met een overheerlijke lunch?

Kies dan een Boot & Brood arrangement. Voor een totaalprijs van slechts € 25,- per persoon (dit is incl. rondvaart) verzorgd onze partner Dijkers Eten & Drinken een overheerlijke lunch na afloop van de tour.

Dijkers Eten & Drinken is gelegen in de Warmoesstraat (de meest pittoreske winkelstraat van Haarlem) en beschikt over een prachtig terras.


Uw rondvaart combineren met een fietstocht door Haarlem en omgeving?

Boek dan een Boot & Bike arrangement. Voor slechts € 25,- per persoon (incl. rondvaart) krijgt u een dag de beschikking over een kwaliteits-huurfiets van RENTaBIKE Haarlem. Hiermee kunt u voorafgaand of na afloop van de rondvaart de omgeving en natuur rond Haarlem ontdekken.

Liever uw fietstocht een dag eerder of later maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U kunt namelijk zelf kiezen op welke dag u de huurfiets wilt gebruiken!