Privé rondvaart: royaal genieten van een mooie dag op het water!

Heeft u iets te vieren en wilt u optimaal genieten van uw feestje? Kies dan voor een privé rondvaart van Haarlem Canal Tours.

Vier uw verjaardag, bruiloft, jubileum of zomaar een mooie dag of avond met uw vrienden en familie in onze open sloep op het water. De luxe en zeer comfortabele Seafury 730 Comfort Sloep biedt plaats aan maximaal 12 passagiers.

Direct uw privé rondvaart boeken? Gebruik dan het aanvraagformulier op deze pagina!

Privé boottocht door Haarlem

Meer informatie privé rondvaart Haarlem incl. catering

Onze open sloep is te huur voor privétochten. De huur is altijd inclusief onze ervaren schipper Jeroen die u gastvrij ontvangt op zijn modern uitgeruste sloep. Jeroen is een rasechte Haarlemmer en kan u daarom ook veel vertellen over alle bijzondere bezienswaardigheden die u langs de route tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan bekende gebouwen als de Stadsschouwburg, Kathedraal Sint Bavo, De Molen Adriaan, het Teylers Museum en de Grote of St. Bavo Kerk.

Wilt u verzorgd worden met eten en drinken aan boord? Ook dat kan geregeld worden. Wij verzorgen namelijk graag de catering voor u, zoals drankjes, tapas of andere hapjes naar keuze. Alles om u een zorgeloze, leuke dag te bezorgen!

Wijn & Water

Chateau78 en Haarlem Canal Tours presenteren Wijn & Water, een wijnproeverij aan boord van de luxe open sloep De Cornelia.

Dave Sintenie van Chateau78 laat u tijdens de anderhalf uur durende vaartocht kennis maken met een zevental wijnen en vertelt u alles over de streken waar de wijnen worden geproduceerd, de druivensoorten en de vinificatie. De wijnen worden geserveerd met hapjes die de verschillende smaken aanvullen en versterken. Onderwijl krijgt u een presentatie van de highlights van de architectuur en kunst die langs de vaarroute staan. Geniet vanaf het water van Haarlem en de wijnen van Chateau78.

Varen en drinken in historisch Haarlem

Aanvraagformulier

Vul onderstaand aanvraagformulier in en geef uw gewenste datum, het aantal personen en uw speciale wensen aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor een passende offerte.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.