Onze boot

Seafury 730 Comfort

Haarlem Canal Tours vaart met een nieuwe, modern uitgeruste en zeer comfortabele Seafury 730 Comfort sloep, genaamd de Cornelia. De Cornelia is 8m lang, 2,67m breed en zeer stabiel.

Het hart van de boot is een krachtige 4 cilinder 42pk Vetus dieselmotor, die bij lage toerentallen een rustige vaart garandeert. Het is een open sloep, echter bij veranderende weersomstandigheden kan een overkapping geplaatst worden waardoor uw tocht altijd door kan gaan.

De sloep is gekeurd voor 20 personen. Doordat we op onze tochten met maximaal 12 passagiers varen, is er altijd voldoende zitruimte. Op de boeg bevindt zich het zonnedek.

De uitrusting aan boord voldoet aan de gestelde veiligheidsvoorschriften en er zijn voldoende zwemvesten beschikbaar, ook voor de kinderen.

De Cornelia heeft koeling aan boord. Tijdens de rondvaarten worden uitsluitend gekoelde frisdranken aangeboden. Tijdens privétochten of evenementen is het mogelijk om alcohol te schenken. Voor langere tochten bieden wij de mogelijkheid om een toilet aan boord te plaatsen.

Er is een geluidsinstallatie met radio/CD-speler ingebouwd, waar tevens een iPod of smartphone op aangesloten kan worden zodat u tijdens het varen kunt genieten van uw favoriete muziek. Dit alles maakt uw tocht over de wateren van Haarlem tot een heerlijke ervaring.

Open sloep rondvaart door de Nieuwe Gracht in Haarlem