boek een open sloep rondvaart
€ 14,00 - 75 Minuten
Afvaartdi 02-aprwo 03-aprdo 04-apr
11:30BoekBoekBoek
13:00BoekBoekBoek
14:30BoekBoekBoek
16:00BoekBoekBoek
17:30BoekBoekBoek

Rondvaart & Lunch

Combineer de rondvaart van Haarlem Canal Tours met een heerlijke lunch bij Dijkers Eten & Drinken.

U volgt onze volledige tour, waarna u kunt genieten van een lunch die bestaat uit een lekkere kop soep met een broodje naar keuze van de lunchkaart en koffie of thee. Kijk hier voor de volledige menukaart. Dijkers Eten & Drinken bevindt zich in de meest pittoreske winkelstraat van Haarlem, de Warmoesstraat, op een steenworp afstand van de Bavo, en beschikt over een mooi terras.

Bekijk route naar Dijkers Eten & Drinken

Meer info

Afvaartschema

Dinsdag t/m zondag:
11:30 | 13:00
14:30 | 16:00
17:30

Verzeker u van een plaats

boek direct online!

Tickets & prijzen

Klik hier om online uw tickets te kopen. De prijs van de tour bedraagt €25,- per persoon voor rondvaart en lunch.

Tour informatie

De tour is in het Nederlands en in het Engels te volgen. De sloep vertrekt vanaf een exclusief voor Haarlem Canal Tours gereserveerde afvaartlocatie aan Spaarne ter hoogte van huisnummer 17 (recht tegenover de inrit van parkeergarage De Appelaar, aan de overzijde van het Spaarne). Zie de plattegrond voor details.

Tijdens de tour vaart u langs vele bekende gebouwen: De Egelantier, Nieuwe Kerk, Stadsschouwburg, Kathedraal Sint Bavo, Kantoor ING, Patronaat, Bisdom, Het Huis Barnaart, Het Paardenwed, Koudenhorn, De Molen Adriaan, Teylers Museum, Grote of St. Bavo Kerk, diverse pleinen en hofjes en vele andere monumenten en architectuur die Haarlem rijk is.