boek een open sloep rondvaart
€ 14,00 - 75 Minuten
Afvaartvr 20-aprza 21-aprzo 22-apr
11:30-BoekVol
13:00BoekBoekBoek
14:30VolBoekBoek
16:00BoekBoekVol
17:30BoekBoek-

Rondvaart & Huurfiets: maak de leukste fiets- én boottocht van Haarlem!

U wilt graag een bijzondere boottocht maken over de beeldschone binnenwateren van Haarlem? Dat kan met de persoonlijke en kleinschalige rondvaarttochten van Haarlem Canal Tours.

Wij bieden u echter ook de mogelijkheid om uw boottocht te combineren met een fietstocht door de bos- en duinrijke omgeving van deze historische stad. U volgt onze volledige rondvaart, waarna u de beschikking heeft over een kwaliteits-huurfiets van Rent a Bike Haarlem. Ontdek hiermee de prachtige routes naar het strand van Zandvoort en Bloemendaal en haal zo meer uit uw verblijf in Haarlem!

Meer info

Boot huren op zaterdag en fietsen op zondag? Het kan bij Haarlem Canal Tours!

Het Boot & Bike arrangement is geldig voor twee aaneensluitende dagen. U geeft zelf aan op welke dag u de fiets wilt gebruiken. Dit kan op dezelfde dag als de boottocht zijn, maar ook een dag eerder of later. Zo kunt u bijvoorbeeld de boot huren op zaterdag en uw fietstocht op zondag inplannen, of andersom natuurlijk! Geef tijdens het online reserveren aan op welke datum u de beschikking wilt hebben over de huurfiets, dan regelen wij de rest. Boek nú uw Boot & Bike arrangement

Tourinformatie boottocht Haarlem

De sloep vertrekt vanaf de exclusief voor Haarlem Canal Tours gereserveerde afvaartlocatie aan het Spaarne ter hoogte van huisnummer 17 (recht tegenover de inrit van parkeergarage De Appelaar, aan de overzijde van het Spaarne). Zie de plattegrond voor details. Door de kleinschalige opzet van maximaal 12 personen is er alle ruimte voor uw vragen.

Tijdens de boottocht vaart u langs vele bekende gebouwen: De Egelantier, Nieuwe Kerk, Stadsschouwburg, Kathedraal Sint Bavo, Kantoor ING, Patronaat, Bisdom, Het Huis Barnaart, Het Paardenwed, Koudenhorn, De Molen Adriaan, Teylers Museum, Grote of St. Bavo Kerk, diverse pleinen en hofjes en vele andere monumenten en architectuur die Haarlem rijk is.

Afvaartschema

Dinsdag t/m zondag:
11:30 | 13:00
14:30 | 16:00
17:30

Verzeker u van een plaats

boek direct online!

Rent a Bike Haarlem

De huurfiets is een Batavus personal Bike, voorzien van twee goede sloten en een luxe zadel.

Rent a Bike Haarlem is dagelijks geopend van 09:00u-17:30u (op zondagen van 09:30u-17:30u).

Adres:
Lange Herenstraat 36, 2011 LJ Haarlem

Tickets & prijzen

U kunt online tickets kopen via onderstaande link. De prijs van het Boot & Bike arrangement bedraagt €25,- per persoon voor de rondvaart inclusief de huur van de fiets.

Rent a Bike Haarlem vraagt u bij het afhalen van de fiets een geldig legitimatiebewijs achter te laten of een borg van 150 euro per fiets te betalen.

Dit arrangement is dagelijks te boeken. Boek nú uw rondvaart en geniet van ‘Boot & Bike’!